Jouw persoonlijke financiële situatie
is het uitgangspunt.

Je kan verschillende vragen hebben die variëren van ‘wat doet een financieel adviseur’ tot ‘kan ik als uitzendkracht een hypotheek krijgen’?

Gun jezelf een echt onafhankelijk en oprecht financieel advies

Vertrouwen is de basis van alles. Daarom is het eerste hypotheekadvies of financieel adviesgesprek gratis, ook voor ondernemers! Daarna besluiten we of we een professionele band met elkaar aan gaan. Tevens ben ik flexibel en bereid om buiten kantoortijden met je af te spreken. Dit is een vorm van onafhankelijkheid die ik heel belangrijk vind. Waarom zou ik je dan adviseren met een beperkte blik? Aan het kiezen van financiële producten ontkomen we niet maar ik vind wel dat je wat te kiezen moet hebben! Dat verwacht je ook van je supermarkt, die bieden je ook niet alleen maar het huismerk aan. Bij Gilissen Finance heb je de keuze uit meer dan 12 hypotheekverstrekkers. Dit maakt het dat er altijd een verstrekker tussen ziet die bij jou wensen past. Qua financieel advies gaat het om de inhoud. Welke saus jij er overeen wilt gieten is totaal jouw keuze. Ook hierin zal ik geen sturende rol hebben.

Passie voor de financiële dienstverlening

Al ruim 11 jaar ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Sinds 1 maart 2017 heb ik Gilissen Finance opgericht omdat ik van menig ben dat een financieel advies echt onafhankelijk en voor iedereen moet zijn. Mijn ervaring en kennis heb ik 11 jaar lang opgedaan bij een van de grootste en meest innovatieve financials ter wereld, de ING Bank. Daar heb ik naast mijn advieservaring die bestond uit de vakgebieden hypotheken, vermogensbeheer en verzekeren ook managementervaring opgedaan. Door altijd in de regio werkzaam te zijn geweest heb ik een aardig netwerk van professionals om mij heen verzameld. Dit netwerk wil ik graag delen met mijn klanten om elkaar te helpen en te ondersteunen daar waar nodig. De passie voor het financiële vak gaat zo ver dat ik vond het op mijn eigen specifieke manier toe te passen. Ik volg de ontwikkelingen binnen het vakgebied dan ook op de voet en ben altijd op zoek naar toegevoegde waarde voor mijn klanten.

Een lange termijnpartner

Sommige zaken hou je echt voor jezelf. Waarschijnlijk weten je beste vrienden en kennissen niets van je inkomen, vermogen of hoogte van je hypotheek, toch deel je vaak lief en leed met ze. Toch gebeurt dit dagelijks als men bijvoorbeeld een hypotheek gaat afsluiten. Is het dan niet vreemd dat je niks meer verneemt van die persoon als je de sleutel hebt ontvangt van de notaris? Je kunt je toekomst immers niet voorspellen laat staan in twee gesprekken regelen. Daarom ben ik van mening dat elke persoon die de moeite neemt om over deze drempel heen te stappen het recht heeft op een lange termijn partner. Kijk eens om je heen hoe veel dingen er kunnen veranderen. Opeens ben je vader, moeder, oom, tante, opa of vervelender weduwe of weduwnaar. Ik bied mijn klanten dan ook het vooruitzicht van een lange termijn partner en wil voor iedereen (die daar behoefte aan heeft) een financiële sparringpartner zijn. Alleen op die manier bouw je een band op en kun je echt het verschil maken. Dat is de belangrijkste reden geweest om Gilissen Finance op te richten. Werken met 1 persoon die je kent, vertrouwd en die je bij staat als het om financiële vraagstukken gaat.

Mag ik me even voorstellen:

37 jaar geleden zag ik het licht in het centrum van Maastricht. Je kunt geruststellen dat ik een echte Limburger ben, ik ben immers nooit meer vertrokken. Inmiddels woon ik samen met mijn partner en dochter van 6 in het pittoreske en zeer bedrijvige dorp Gronsveld in de gemeente Eijsden-Margraten. De combinatie van rust en prachtige natuur aan de voet van het Heuvelland enerzijds en het bruisende bourgondische leven in Maastricht anderzijds maken dit voor mij een perfecte woonlocatie. Gevoel is voor mij heel belangrijk. Mijn drijfveer is dan ook zeker een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Christian Gilissen
erkend financieel adviseur

Geloof jij ook dat financiële dienstverlening draait om vertrouwen en wil jij ook mee beslissen over je eigen (financiële) toekomst?

Neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken of we een lange termijn partner kunnen worden.