Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Voor iedereen een onafhankelijk advies.


Ik vind het belangrijk dat een hypotheekadvies een onafhankelijk advies moet zijn. Als hypotheekadviseur ben ik op de hoogte van het aanbod en de voorwaarden van alle geldverstrekkers.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Deze vraag is dan ineens veel minder relevant. Wat mee speelt in een hypotheekadvies zijn meerdere aspecten zoals je leeftijd, je doelen, je wensen, je woning en vooral je arbeidssituatie. De keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers maakt het hypotheekadvies persoonlijk. Bovendien zijn er wellicht meer mogelijkheden! En niet geheel onbelangrijk, we kunnen samen de rentes vergelijken van verschillende aanbieders. Een unieke combinatie.

Hypotheek op maat

Een hypotheekadvies is meer dan een hypotheek afsluiten.
Ik kijk samen met jou/ jullie naar de wensen rondom de hypotheek. Dat maakt mij als hypotheekadviseur dan ook een lange termijn partner. Kortom iedere klant beschikt na een hypotheekadvies ook over een persoonlijk financieel plan. Ik vind een persoonlijk financieel advies goud waard. Ik geloof daarom ook niet in pur sang hypotheekadvies of een financieel advies dat uitsluitend gericht is op het afsluiten van een financieel product.

Ik zie het als onafhankelijk financieel adviseur als mijn plicht om je duidelijkheid te geven over alle belangrijke financiële risico’s en gebeurtenissen die bij de financiering van een woning, pensioen, inkomensverlies en vermogensopbouw komen kijken.

Hypotheekverstrekkers

ABN-AMRO
Aegon
ASR
Attens Hypotheken
BLG
BijBouwe
Lloyds Bank
Delta Loyd
Florius
Hypotrust
ING
IQ Woon
MUNT Hypotheken
Merius
Nationale Nederlanden
NIBC
Obvion
Syntrus Achmea
Rabobank
Woonfonds
Tellius Hypotheken
Tulp
Venn Hypotheken

Wat kost een hypotheekadvies?

De kosten van een hypotheekadvies zijn bij Gilissen Finance transparant en zonder verborgen kosten. Daarnaast is het eerste gesprek altijd gratis en zit in de hypotheekadvieskosten het persoonlijk financieel plan inbegrepen. Zo weet je snel en direct waar je aan toe bent zonder dat je achteraf voor verrassingen komt te staan.

Benieuwd hoe ik je hierbij kan helpen?
Bel me op +31(0)6 48 36 47 70 en we zullen kijken naar jouw specifieke situatie.

Ook hier geldt dat het eerste gesprek op kosten van Gilissen Finance is.

Tarieven

Mijn tarieven zijn scherp geprijsd en zijn zeer concurrerend ten op zichte van banken en andere hypotheekkantoren in Maastricht. Dit geldt ook voor de kosten van een financieel plan of financieel advies bij (echt) scheiding.