Het plannen voor morgen
begint vandaag.

Een goed financieel advies is goud waard.


Ik zie het als onafhankelijk financieel adviseur als mijn plicht om je duidelijkheid te geven over alle belangrijke financiële risico’s en gebeurtenissen die bij de financiering van een woning, pensioen, inkomensverlies en vermogensopbouw om de hoek komen kijken.

Persoonlijk financieel plan

Het ontwikkelen van je vermogen is onlosmakelijk verbonden aan de levenswensen en doelen die je hebt. Echter, welke wijze van investeren is passend voor je?  Moet je sparen of beleggen?


Ik ben graag je financiële coach

Bij Gilissen Finance bied ik je een fundamenteel ander type financiële planning. Ik bied een planning die alle aspecten van je leven meeneemt. Een planning die rekening houdt met je gewenste levensstijl vandaag, morgen en in de toekomst. Vermogensbegeleiding is daar een wezenlijk onderdeel van.  Samen houden we met jouw de ontwikkeling van je vermogen nauwlettend in de gaten en gaan met je in gesprek als dat nodig is.


Het plannen voor morgen begint vandaag

Als jouw onafhankelijk financieel adviseur informeer ik je graag over de algemene mogelijkheden en risico’s van beleggen. Ik help je niet alleen met het continu monitoren van je financiële doelstellingen, maar voel me ook verplicht om je te helpen in het vinden van de juiste partij om je vermogen onder te brengen.

Voor advies over de invulling van je beleggingsportefeuille werk ik samen met een hiertoe bevoegde vermogensbeheerder (NNEK). Uiteraard kun je ook zelf je vermogensopbouw keuzes maken, bijvoorbeeld bij je eigen bank of vermogensbeheerder. Professioneel vermogensbeheer vergroot namelijk je kans op een rendement dat aansluit bij je verwachtingspatroon.

De belangrijkste criteria waarop ik vermogensbeheerders beoordeel zijn bijvoorbeeld: onafhankelijkheid, risico, duurzaamheid, kosten en professionaliteit. De mogelijkheid om de resultaten te meten van het gegeven financieel advies en een heldere communicatie met klanten zijn ook belangrijk voor jou.

Geloof jij ook dat financiële dienstverlening draait om vertrouwen en wil jij ook mee beslissen over je eigen (financiële) toekomst?

Neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken of we een lange termijn partner kunnen worden.

Heb jij een bucketlist?

Om zoveel mogelijk uit het leven te halen is het plannen van financiële onafhankelijkheid van belang. 

Wil je beginnen met plannen?
Ik ben graag je financiële coach.

Benieuwd hoe ik je hierbij kan helpen?
Bel me op +31(0)6 48 36 47 70 en we zullen kijken naar jouw specifieke situatie.

Ook hier geldt dat het eerste gesprek op kosten van Gilissen Finance is.