Benut uw overwaarde zonder uw woning te verkopen!

Benut uw overwaarde zonder uw woning te verkopen

Omdat u nog volop nieuwe
plannen heeft op uw oude dag

  

Bij Gilissen Finance kunt u vanaf de AOW-leeftijd uw overwaarde benutten zónder uw woning te verkopen en zónder verhoging van uw maandlasten. Daarmee bent u nu en in de toekomst verzekerd van een hypotheek die past bij uw persoonlijke levensstijl. 

 

Waar kunt u de overwaarde voor gebruiken?

 

1. Uw (klein)kinderen financieel ondersteunen

Jongeren hebben het moeilijk op de woningmarkt. Ze moeten een aardig zakcentje hebben om de kosten koper te betalen. Tegelijkertijd worden veel woningen boven de vraagprijs verkocht. Met uw overwaarde kunt u uw (klein)kinderen een zetje in de rug geven, vaak via een fiscaal vriendelijke constructie.

2. Verduurzaming van uw woning

Isoleren, zonnepanelen plaatsen, een warmtepomp installeren … Er zijn meerdere mogelijkheden om uw woning te verduurzamen met uw overwaarde.

3. Uw woning levensloopbestendig maken

Uw woning drempelloos maken, een inloopdouche installeren, een slaapkamer op de begane grond … U kunt uw overwaarde ook gebruiken om uw woning levensloopbestendig te maken.

4. Investeren of consumptief besteden

Misschien wilt u uw overwaarde gebruiken om te investeren in vastgoed. Of u wilt die ene mooie sportauto kopen, of dat ene schitterende TEFAF-kunstwerk.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

SHARE IT: